Tutorial Smart ThinQ AC LG Dual Inverter, cara menyambungkan dan benefit


Together 1, 2, 3 and hold Hello we meet again on my Kuli Jaya Youtube Channel on this Video i want to demonstrate How to connect LG AC with Smartphone using Smart ThinQ app Before we start, don’t forget to Subscribe my Channel so you can find out my latest videos To connect Smart ThinQ, there are 3 Condition 1st is, you need The Product with Wifi Function 2nd is, Smartphone with Smart ThinQ App 3rd is, Wifi Network in Your Home You can use another Handphone or Hotspot like Bolt Smart ThinQ is work for operating Your Home Appliance Product remotely No Matter how far you are, you can operating Air Conditioner in your Home While you are outside of the House So unlimited distance and time and for your note, the AC connect with wifi network at home And your Phone have an Internet Connection On this Demonstration i will use This phone as a Hotspot in the house Or let say this phone is a wifi Network at house i will put down here and that’s the process how to Connect Smart ThinQ Between LG AC & LG Smartphone and now, you can see here The Temperature of AC is 20 degree C and i can Control this AC remotely and the wifi, this one, is placed near the AC Let’s try, we go… There… with this Smartphone and now, AC is over there, i will turn Off The AC from here i will turn off the AC by push Off Button see… That’s Video How to Connect Smart ThinQ From AC to Smartphone For Your Information, you can use any Handphone you can use Android system or other operating System if any Question please Comment and don’t forget to Like and Subscribe to Build this channel and can be more creative Thank you and see you again in my other video

32 thoughts on “Tutorial Smart ThinQ AC LG Dual Inverter, cara menyambungkan dan benefit

  1. Pada tayangan di atas adalah bagaimana cara proses menghubungkan smart phone ke ac yg ada d rumah agar dapat mengoperasikan dr jarak jauh….yg mau saya tanyakan adalah…bagaimana cara menghubungkan ac ke jaringan WIFI yg ada d rumah..? terima kasih.

  2. Trs gimana kalo remote ac itu tidak konek ke ac. Gimana cara mengatasinya.. apa krn batre abis apa karna remote rusak..
    Padahal masih full batrenya..

  3. Mas mohon bantuan/petunjuk , ac saya merk lg ( jet col ) biasanya lampu yg ada pd monitor itu kan merah, tp sdh 2 hari ini warnanya agak kuning, untuk dioperasikan lewat remot tdk bs, baik dimatikan mau untuk menghidulkan, ini apa nya yaaa

  4. Ini khusus tipe yang skincare ya gan?? Saya punya 2 ac memang beda tipe tapi yg bisa dicoba seperti ini cuma yang ada tipe skincarenya yang seperti di video

  5. Punya saya merek lg mirip punya mas tapi kok pas di teken 2 tombol indikator wifi ac nya gak nyala

  6. Mas.. Ac saya LG dual inverter.. Baru digunakan sekitar 6 jam.. Kemudian mati dan ada lampu E/Control kedap-kedip.. Itu penyebab dan cara mengatasinya gimana mas?

  7. Ku baru aja beli yg EO6SV3 karna emg dirumah cuma 900watt terus bnyak barang elektronik yg harus standby kulkas 2 biji bakal dagang jadinya menjatuhkan pilihan pada EO6SV3.
    Cuma ku ngerasa kurang nyess dingin nya (mungkin ruangan kamar ga sesuai dgb BTU nya) , cuma udara nya sejuk sih.. Baru tau ini produk udh discontiinue, biasanya dihentikan itu karna kenapa yaa mas?

  8. Fungsi tombol "room temp" pada remot ac lg apa ya?🙏🏻
    Saya tertekan tombol tsb dan bagaimana mematikannya?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *